Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

FAQ(New)

Hvordan fitter et par Aankl sko?

Vi har sko med forskellig bredde og længde. Målene vil fremgå på hver produktside med detaljerede måleskema og endda printervenlige indsåler på nogle. Vi anbefaler derfor at anvende den ekelte styles måleskema ved bestilling. Her vil også være råd om voksetillæg mm.

Er ulden I bruger meget varm?

Den ZQ certificerede merinould der sidder i vores sko, er naturlig temperaturregulerende og meget åndbar. De fleste kender fordelene ved at have silkeblødt og fint merinould tæt på kroppen. Indtil nu har mange børne- og voksenfødder været van til griseskind (og der er vel begrænset hvor mange børn (og voksne) vi ser i læderundertøj - da det jo ikke er særlig åndbart.
Og husk at merinould altså på ingen måder kan sammenlignes med den kradsbørstige uldsweater bedstemor havde strikket til dig i julegave (med al respekt for hende).

Hvordan er ergonomien i Aankl sko?

I samråd med en række specialister har vi udviklet en kollektion, der tager udgangspunkt i børns anatomi og udvikling. Det gør, at ergonomien i vores sko passer til de fleste føddder, små som store.

Er der god støtte i Aankl sko?

Ja, det er der. Hele skoen er let stabiliseret hvor blandt andet hælen har god og fast støtte.

Hvordan rengør jeg et par Aankl sko?

Tag indsåler og eventuelt snørebånd ud og læg i lukket vaskepose. Fjern det værste snavs fra skoene inden de, og vaskeposen med indhold, maskinvaskes på uld program. Se evt. mere her: Vaskevejledning

Hvad er jeres returpolitik?

30 dages fuld returret ved returnering af sko i intakt stand. Og så er det jo lækkert at kunne prøve skoene af hjemme i ro og fred i stuen.

Jeg har afgivet en ordre, men vil gerne ændre den. Hvad gør jeg?

Kontakt os på hello@aankl.com eller telefon +45 31 10 90 99. Så finder vi ud af det.

Hvem fragter I med?

Danmark: GLS hvor vi sender i forsikret pakke med tracking.
Tyskland: DPD & DHL
Sverige: PostNord & DHL
Norge: Posten & DHL
Holland: PostNL & DHL

Resten af verden: Det lokale postvæsen & DHL

Kan jeg betale med Mobilepay?

Ja, vi tager Mobilepay i Danmark. Derudover kan der blandt andet betales med Dankort, VISA, Mastercard og Apple Pay.

Har I rabatkoder?

Nej, det har vi ikke. Til gengæld har vi sko til fast, minimalistisk pris - året rundt.

Hvornår får jeg pengene for de sko jeg har returneret?

Det går faktisk ret hurtigt, vi bestræber os på at håndterer returene samme dag som vi modtager dem - men nogle gange har vi ferie eller enormt travlt, og så vil der gå lidt længere :) Du får besked fra os på mail så snart pengene er på vej.

Hvor får I produceret?

Vi producerer både i Portugal og Kina.
Vores skofabrik i Portugal ligger i den nordlige del af Portugal. Her samarbejder vi med en familieejet fabrik, der sætter en ære i bæredygtig produktion og godt håndværk.
I Kina har vi gennem et meget anerkendt skomærke fået adgang til deres fabrik, som har virkelig høje standarder indenfor kvalitet og arbejdsforhold.

Hvad er jeres holdning til bæredygtighed?

Bæredygtighed er for os at give en verden videre til vores børn, der er bedre, end den vi har arvet fra vores forældre. Det kommer blandt andet til udtryk i vores materialevalg, vores snævre kollektion og i vores forretningsmodel. Og hey, det er kun begyndelsen!

Har I en god vittighed?

Hvordan får man en fisk til at grine?
Man putter den i kildevand.

Dansk